1. The transmitter or handheld receiver can not work properly or the transmitter power indicator flashes frequently.

Solution: Replace batteries or charge.

2. The signal of laser receiver is unstable or the short distance indicator does not change.

Solution: Adjust the length of the cylindrical tie rod until the receiver column is in a vertical state.

3.Laser receiver flashes  without laser signal,leading to the frequent action of linear motor.

Solution: Adjust the receiver position, check the interference source, and adjust the laser receiver to determine whether the laser receiver works.

concrete laser screed machine
Concrete Laser Screed Machine

4. Generator can’t start.

Solution: Check whether the lubricant is in the center line of the scale, whether the valve and tank switch are open, whether the key switch is open, and whether the generator start button works.

5. Lighting is not on

Solution: Replace buttons and check plugs.

6. The generator has been activated but the touch screen does not work.

Solution: Check start button of the touch screen or check whether the corresponding relay of the control box works.

7. Vibration motor does not work

Solution: Check whether the corresponding relay of the control box works and check the plug motor.

8. The straight push rod with flat head can’t move in an automatic state sometimes.

Solution: Manually adjust the leveling head scraper push rod to the appropriate position (receiving range of the laser receiver ).

concrete laser screed machine
Concrete Laser Screed Machine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *